Español
English
Català
Wifi
Màster en Enginyeria Agronòmica (interuniversitari)
Universitat de Lleida
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària
Inici
Futurs estudiants
Criteris d’admissió i resolucions
Accés i preinscripció
Adreça / Com s'hi arriba
Pla d’estudis
Objectius i competències
Estructura del pla i guies docents
Guies docents de cursos anteriors
Treball de fi de màster
Professorat
Calendaris i horaris
Calendari acadèmic
Horaris
Exàmens
Calendari de trobades
Pràctiques acadèmiques
Pràctiques acadèmiques externes de la UdL
Normativa de la titulació
Mobilitat
Mobilitat acadèmica i programes
Màxim de crèdits convalidables
Sistema ECTS
Programes de mobilitat de la titulació
Beques i ajuts
Normativa
Normativa acadèmica UdL
Normativa del centre
MENU
Inici
Pla d’estudis
Guies docents de cursos anteriors
Guies docents de cursos anteriors
Cursos
2021-2022
2020-2021
2019-2020
2018-2019
2017-2018
2016-2017
2015-2016
2014-2015
2013-2014
Curs 2021-22
1r CURS
1R Q(SEMESTRE) AVALUACIÓ CONTINUADA
Codi
Assignatura
Tipus
Crèdits
14421
BIOTECNOLOGIA I MILLORA VEGETAL I ANIMAL
B
6
14414
SISTEMES DE PRODUCCIÓ I PROTECCIÓ VEGETAL
B
7
14422
GESTIÓ DE RECURSOS HÍDRICS
B
6
14423
MÈTODES ESTADÍSTICS
B
6
2N Q(SEMESTRE) AVALUACIÓ CONTINUADA
Codi
Assignatura
Tipus
Crèdits
14411
GESTIÓ D'INFRAESTRUCTURES
B
6
14410
GESTIÓ D'EMPRESES
B
6
14441
INSTAL·LACIONS AUXILIARS A LA INDÚSTRIA ALIMENTÀRIA
B
4
14412
GESTIÓ DEL TERRITORI I DELS RECURSOS AGRARIS
B
4
ANUAL AVALUACIÓ CONTINUADA
Codi
Assignatura
Tipus
Crèdits
14413
SISTEMES DE PRODUCCIÓ ANIMAL
B
7
14424
POLÍTICA AGROAMBIENTAL I DESENVOLUPAMENT RURAL
B
4
14416
ADMINISTRACIÓ D'EMPRESES
B
4
14440
DISEÑO DE PROCESOS Y PLANTAS INDUSTRIALES ALIMENTARIAS
B
6
2n CURS
1R Q(SEMESTRE) AVALUACIÓ CONTINUADA
Codi
Assignatura
Tipus
Crèdits
12198
GESTIÓ I MANEIG DE L'AIGUA DEL REG
O
2
13102
SEGURETAT ALIMENTÀRIA
O
4
35012191
BIOTECNOLOGIA MICROBIANA
O
6
12712
MALHERBOLOGIA
O
10
12750
ECOSISTEMES I ECOFISIOLOGIA DE FRUITERS
O
6
390216
ENGINYERIA ALIMENTÀRIA I DELS BIOPROCESSOS
O
5
20725102
ANÀLISI MACROECONÒMICA I CONJUNTURA INTERNACIONAL
O
3
35012188
TÈCNIQUES AVANÇADES EN BIOTECNOLOGIA
O
6
390221
COMUNICACIÓ I GESTIÓ DE LA PRODUCCIÓ
O
5
390223
FOTÒNICA APLICADA AL SECTOR ALIMENTARI, I DE BIOPROCESSOS, BIOFOTÒNICA, NANOFOTÒNICA5
O
5
35012189
LEGISLACIÓ, BIOÈTICA, PROTECCIÓ I EXPLOTACIÓ DE RESULTATS
O
3
35012193
BIOTECNOLOGIA ENZIMÀTICA
O
3
20725101
ANÀLISI DE BALANÇOS I INDICADORS EMPRESARIALS
O
3
20725106
FISCALITAT DE LES EMPRESES
O
3
20725108
NEGOCIACIÓ I COMUNICACIÓ
O
3
20725115
GESTIÓ DE LA TECNOLOGIA I LA INNOVACIÓ
O
3
12199
MANEIG DEL SÒL, FERTILITZACIÓ I PERTORBACIONS AMBIENTALS
O
4
12250
TECNOLOGIA DE SÒLS
O
4
390218
SENSORITZACIÓ I ADQUISICIÓ DE DADES
O
5
390222
ESTUDI DE CASOS PRÀCTICS
O
5
12751
PROTECCIÓ AVANÇADA DE FRUITERS
O
6
13117
AVENÇOS EN POSTCOLLITA DE FRUITES I HORTALISSES
O
6
14400
PRÀCTIQUES EN EMPRESA
O
6
14406
PRÀCTIQUES EN EMPRESA
O
12
390220
SISTEMES DE CONTROL I AUTOMATITZACIÓ
O
5
13101
GESTIÓ DE LABORATORIS
O
2
13115
GESTIÓ DE LA QUALITAT I INNOVACIÓ
O
4
20725107
LIDERATGE INDUSTRIAL
O
3
20725109
TEORIA DE LA PRESA DE DECISIONS
O
3
2N Q(SEMESTRE) AVALUACIÓ CONTINUADA
Codi
Assignatura
Tipus
Crèdits
12740
AGRONOMIA:SISTEMES AGRÍCOLES
O
6
14400
PRÀCTIQUES EN EMPRESA
O
6
13112
TECNOLOGIA D'ELABORACIÓ DE PLATS PRECUINATS
O
2,5
13121
AVENÇOS EN PRODUCTES CARNIS CURATS
O
2,5
13118
AVENÇOS EN SUCS DE FRUITA I HORTALISSES
O
2
35012195
SEGURETAT ALIMENTÀRIA I TRAÇABILITAT
O
3
13107
ALIMENTS DE QUARTA GAMMA
O
2
12720
ENTOMOLOGIA AGRÍCOLA
O
10
35012194
APLICACIONS DE LA BIOTECNOLOGIA EN LA INDÚSTRIA ALIMENTÀRIA
O
6
390219
SISTEMES I EQUIPS DE MESURA
O
5
14406
PRÀCTIQUES EN EMPRESA
O
12
13113
LLENCAT I ENVASAT. FONAMENTS DE DISSENY DE PLANTES D'ELABORACIÓ DE PRODUCTES CARNIS
O
2,5
13119
INNOVACIÓ EN OLIS D'OLIVA I OLIVES DE TAULA
O
3
12757
GESTIÓ INTEGRADA DE LA PRODUCCIÓ
O
6
12721
PATOLOGIA VEGETAL
O
10
20725116
LOGÍSTICA, TRANSPORT I DISTRIBUCIÓ
O
3
390217
INNOVACIONS TÈCNIQUES EN PROCESSOS AGROALIMENTARIS I BIOTECNOLÒGICS
O
5
13122
AVENÇOS EN PRODUCTES CARNIS CUITS
O
2,5
13120
OLIS DE LLAVORS: NOVES FÒRMULES I PROCESSOS
O
2
12754
PROCESSOS I GESTIÓ DE POSTCOLLITA
O
6
20725104
ECONOMIA DEL MEDI AMBIENT I DE L'ENERGIA
O
3
ANUAL AVALUACIÓ CONTINUADA
Codi
Assignatura
Tipus
Crèdits
14444
MOBILITAT 24
O
24
14406
PRÀCTIQUES EN EMPRESA
O
12
11011
CONDICIONANTS ESTRUCTURALS DE LA PRODUCCIÓN PORCINA
O
9
14445
MOBILITAT 22
O
22
14400
PRÀCTIQUES EN EMPRESA
O
6
11013
OPTIMITZACIÓ DE LA PRODUCCIÓ PORCINA
O
9
14446
MOBILITAT 12
O
12
11012
COMPONENT FUNCIONAL DE LA PRODUCCIÓ PORCINA
O
9
12752
MANEIG DE LA VEGETACIÓ, LA FRUCTIFICACIÓ I LA QUALITAT
O
9
14442
MOBILITAT 26
O
26
14443
MOBILITAT 19
O
19
INDEFINIDA
Codi
Assignatura
Tipus
Crèdits
14431
TREBALL DE FI DE MÀSTER (DUAL)
B
12
14430
TREBALL DE FI DE MÀSTER
B
12
1R Q(SEMESTRE) AVALUACIÓ CONTINUADA
Codi
Assignatura
Tipus
Crèdits
102521
CONSTRUCCIÓ
C
6
102556
MAQUINÀRIA, CONSTRUCCIONS I INSTAL·LACIONS RAMADERES
C
6
102593
EFICIÈNCIA ENERGÈTICA I ENERGIES RENOVABLES
C
6
2N Q(SEMESTRE) AVALUACIÓ CONTINUADA
Codi
Assignatura
Tipus
Crèdits
102565
JARDINERIA
C
6
102525
BASES DE LA PRODUCCIÓ ANIMAL
C
6
ANUAL AVALUACIÓ CONTINUADA
Codi
Assignatura
Tipus
Crèdits
102562
HORTICULTURA
C
9
102561
FRUCTICULTURA
C
9