GULZAR , SAQIB

Categoria: INVESTIGADOR/A MARIE CURIE
Perfil acadèmic: Doctorat
Departament: TECNOLOGIA, ENGINYERIA I CIÈNCIA D'ALIMENTS
Adreça electrònica: saqib.gulzar@udl.cat

Docència

Ensenyament Curs Assignatura
MU en Gestió i Innovació en la Indústria Alimentària - UdL 1 INNOVACIÓ EN TECNOLOGIES D'ELABORACIÓ D'ALIMENTS
MU en Enginyeria Agronòmica (inter) (R 2019) - UdL 2 INNOVACIÓ EN TECNOLOGIES D'ELABORACIÓ D'ALIMENTS

Recerca

Grup de recerca: Innovative Technologies for the Obtaining of Ingredients and Food Products - TI2PA
Projectes de recerca Data inici Data fi Investigadors principals
Tecnologías físicas avanzadas de procesado de alimentos para la mejora de la fabricación aditiva de productos amiláceos 01/09/2022 31/08/2025 ROBERT CARLES SOLIVA FORTUNY, PEDRO ÉLEZ MARTÍNEZ
Demostració de l’obtenció d’anàlegs de carn mitjançant l’extrusió humida De concentrats de proteïna de fava 27/09/2024 02/06/2026 ROBERT CARLES SOLIVA FORTUNY